logo joomla Joomla és un sistema gestor de continguts dinàmics (CMS o Content Management System) que permet crear llocs web d'alta interactivitat, professionalitat i eficiència. L'administració de Joomla està enterament basada en la gestió online de continguts.

Diem "gestió online" perquè totes les accions que realitzen els administradors de llocs Joomla, ja sigui per modificar, afegir o eliminar continguts es realitza exclusivament amb un navegador web (browser) connectat a Internet, és a dir, a través del protocol HTTP ( Protocol de transferència d'hipertext).

Res més que això és necessari per a l'usuari de Joomla per a enviar informació a la Xarxa Global, i mantenir-la sempre actualitzada i fresca. Això converteix a Joomla en una poderosa eina de difusió d'Informació, de Màrqueting Online, i també de negocis per Internet.

Amb Joomla podem crear llocs web de notícies, llocs corporatius, llocs web de presència, portals comunitaris, i fins i tot també pot crear-se amb Joomla sistemes que funcionin en xarxes tancades (Intranets) per gestionar informació interna (comunicacions, usuaris, etc) de companyies o empreses de negocis. Amb això últim podran advertir que l'àmbit d'aplicació de Joomla no és exclusiu d'Internet.

  • tecdes s'encarrega d'instal lar i configurar l'entorn joomla en el seu servidor
  • tecdes li crea una web corporativa en joomla perquè després vostè mateix la gestioni
  • tecdes li ofereix la possibilitat de mantenir aquesta web per un mínim cost
  • tecdes li ofereix la possibilitat d'allotjar la seva web al nostre servidor
disseny_tecdes Disseny Web joomla
Per plantilla o personalitzat
més informació
hosting_tecdes Allotjament joomla
compartit o dedicat
més informació
suport_tecdes Suport tecnològic
Telèfon i/o eMail
més informació